P.fest

Igår kväll var jag förbi jobbet som hade personalfest. Åt god mat, lekte lekar och sjöng allsång. Var hemma strax efter 10 så det blev en väldigt lugn kväll! Men Erik och Oliver hade skött sig så bra! :-)
 
Idag får vi se vad dagen har att bjuda på. Vädret är inte riktigt på våran sida så det blir nog mys hemma. Sånna dagar behöver man också ibland !
 

Kristi himmelfärds

Röd dag idag och Erik var ledig från skolan. Vi vaknade tidigt och bestämde oss för att åka och besöka Ange i Umeå. Sagt och gjort! Packade in familjen i bilen och hade en mysig dag på stan. 
 
Jag är dock besviken på att det endast var MVG gallerian som var öppen så den shopping jag fick hem var ett par peltorkopor till Oliver! Men han verkar trivas i dom som tur är!
 

Mot Umeå för att hälsa på bästa Ange♡

 

Lunchbjudning

Dagarna går alldeles för fort! Idag har vi varit på lunchbjudning hos min arbetskompis som flyttat in i huset bredvid. Det är kul att se dem nu när man inte träffas lika ofta, annars har vi vårat andra hem tillsammans. Kan ju inte undgå att sakna dom lite heller! 
 
Annars en promenad upp på Solbacken och storhandling. Nu ett försök till att lägga gossen! Sov sött
 
 

Måndag

Hej.
Har spenderat denna Måndag med syster på stan. Ivrigt letande efter den ultimata klänningen för bröllop. Av inte några som helst förhoppningar så tror jag att jag fann den! 
Något dyr men som passar till så mycket mer. jag är helt klart nöjd :)
 
 
 
 
 

Här på nytt!

Har en än gång bytt tillbaka till blogg.se.. Varför? Jo för att jag inte kände mig riktigt hemma på vimedbarn när jag inte är någon direkt toppbloggare. Därför känns det mer bekvämt här då ingen press finns! 
 

Hej på er! 
Livet som mammaledig kan vara den underbaraste tiden jag någonsin varit med om. Att få spendera varenda minut med den jag älskar mest på denna jord är helt fantastiskt! Att få visa upp och vara stolt varje dag. Tanken av att just du är min son får mig alldeles pirrig i kroppen. Tack för att du är du ♡ 
 
RSS 2.0