Lördag

Oliver gjorde en tidig kväll ikväll så jag & Erik passade på att njuta av en god middag i bara varandras sällskap! Skönt att man ibland får äta i lugn & ro :)

Har idag även hunnit med en evig jakt efter en ny vinterjacka, som inte gick som väntat.. Lunch hos Kajsa och fika hos svärföräldrarna. Nu inväntar vi, så mycket bättre & sedan ska jag vara lika  klok som min son å göra en tidig kväll! Pusss

Fullt upp

Hej på er!

 Många bollar i luften just nu..Igår blev det iaf klart med lägenheten. Även fast att vi kanske skulle  fått lite mer för den om vi väntat på budgivningen så känns det ändå skönt att det är klart. Blir stressigt väl i flytten när vi måste vara ute inom en vecka, men det ska nog gå :)

Igår var jag även på inredningsparty. Allt är ju så sjukt fint men ganska så dyrt. Jag fick nöja mig med ett par ljuslyktor denna gång!

Förkylning har vi också dragit på oss, hela familjen hostar/snorar ikapp. Men mest synd är det om Oliver som håller på få tre till tänder. Han blir här med vampyr-olle då det inte är framtänderna som kommer utan på sidan av.. haha goding :) 

Ikväll kommer brudarna, längtar! Kram



Inredning..

...är det som snurrar mest i huvudet på mig just nu! Tyvärr så är man ju inte världsrik men har ändå snöat in på Eames stolar och kan inte släppa taget.. Dom måste bara bli mina, så får jag väl spara in på något annat, hehe :)

Dessa och ett bord med kryssben så smakar vilken mat som helst bra!😀

husägare

Det känns sjukt att säga men idag skrev vi på kontrakt för ett hus! 15 December går flyttlasset till Kåge där Oliver ska få växa upp i en trygg miljö. Känner lyckorus i hela kroppen :)

7 månader

Sjukt vad tiden går i raketfart! Våran guldklimp blir idag 7 månader, storkillen :)

Började dagen med ett fruktansvärt spinning pass, här pratar vi nära-till-döden-upplevelse! 
Det stod ett citat på väggen, Även fast du inte springer fort så varvar du ändå dom i tv soffan! Det tycker jag var bra

Sedan har vi strosat på Solbacken och ätit middag i Kåge. Nu så mycket bättre

Oliver & Sirak
RSS 2.0