Om vi skulle ta och sola idag kanske..

 

Norran

 

Boliden

Idag har vi hunnit med ett och annat! Var in på childrens house och självklart var det rea- Linn kan inte hålla sig! 4 bodys och 2 byxor rikare men dock väldigt behövligt. Oliver har gått över från 56 till 62 i storlek nu, så det behövs mycket nytt. Hann även med en tripp till Boliden för att se på Mimmi och Antons lägenhet. Mycket att göra men spännande att se resultatet sen :) Nu ligger jag i mitt gammla flickrum som jag inte gjort på över tre år. Hyresvärden byter fönster hemma imorgon med start 06.45! Därför kändes det bekvämt att sova på Strågatan inatt för att slippa känna sig i vägen hela tiden. Nu ska jag och Oliver sluta våra blå och hoppas på en trevlig dag med Ange imorron :)

Midsommar

Hej på er! Midsommarhelgen börjar lida mot sitt slut. Trots ostadigt väder och iskallt så fick vi en fantastisk kväll. Resten av helgen har vi spenderat med familjen i stugan och Söndagsmiddag i Kåge. Nu är vi allt annat än hungriga! Och istället för midsommar så börjas stadsfestenhelgen. Det innebär två saker, 1 att jag och Kajsa ska hänga där i princip varje dag (dagtid), 2 att jag varit nykter i precis ett år!! Det firar jag med att titta ner på min son och glädjas åt det som vi åstadkommit. Världens finaste Oliver :) kram

Rain

Istället för att hänga på stranden med stekande sol så har vi myst i regnet hos Emma och Hollie. Mycket trevligt! Nu har vi pitstop i soffan innan middag. Kvällen är ännu oklar men förhoppningsvis blir det soffmys! Erik har tagit helg och imorgon är det midsommar! Finfina bukett jag fick av Erik idag!

Trevlig fika med Josefin och Britt idag!

Hemmadag

Idag har jag och Oliver varit hemma och kurerat oss. Somnade i soffan två timmar vilket nog var behövligt för oss båda.
 
Nu på kvällen har jag varit och handlat, ätit as god mat (renskavsgryta m pressad potatis) och varit ute på löptur! Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. godnatt
 
 

Jobbig natt

En minst sagt jobbig natt...
vaknar av att Oliver ligger och skruvar på sig precis som han brukar göra när han är hungrig. Väntar tills han börjat vakna till och ammar honom sedan.. Allting går bra och vi lägger oss igen
 
Hör efter ett tag att han släpper en riktig kanonare och förstår att han bajsat. Ser på honom att han själv är chockad över hur mycket det var. Ber Erik byta på honom
 
Ett nytt försök till att lägga oss igen men han är lite ledsen så han får komma till våran säng och ligga mellan mamma och pappa. Han börjar harkla sig och vips så kommer en fontänkräkning över hela han och hela sängen. Slår upp ett bad och han får tvätta bort spyan
 
Efter badet så torkar vi honom torr och klär på honom. Då han helt plötsligt har blivit så medtagen att han blir okontaktbar. I ren panik pratar jag med sjukvårdsupplysningen samtidigt som vi packar in oss o bilen påväg till akuten
 
Väl på akuten blir vi mottagna med sjuksköterskor och barnläkare. Får plats på barn och två sköterskor ska ta prover på honom. I två timmar försöker de hitta ett nog synligt käl och Oliver får agera som någon annan nåldyna
 
Läkaren ville sätta sond men ändrade sig senare så vi fick ge vätskeersättning genom spruta i svaljet var 5 minut.
 
proverna visade ingenting och Oliver har legat helt utslagen hela dagen. Är hemma nu på permis med telefonkontakt. Tidig kväll blir det för hela familjen. Må detta få ett slut!

Carina 50 år

Har varit en hel dag med firande av svärmor som fyller 50 år idag. Fikat i omgångar så ikväll somnar vi med tårta ända upp till halsgropen. Carina fick av oss en förstoring på Oliver, kortet nedan.
 
Imorgon ska det vara sol så vad passar inte bättre än en sväng till stugan, godnatt :)
 

Mina pojkar♡

 

Storkillen

Oliver väger nu 5850 g och är 62 cm lång- Våran storkille <3

Tisdag

Idag har jag promenerat med Nina från jobbet och hennes lilla kille Rasmus på 4 månader. Besökt jobbet, ringt nödvändiga samtal och firat Eriks farmor på födelsedagen. Nu är det läggdags för familjen Brännström/Johansson. Imorgon går jag och Ida på Vip- event på mq och sedan ska grabben vägas. Godnatt :)

Soligt och varmt..

Dagen spendeas vid älven med familjen!<3

Bröllop

Igår var det dags för bröllopet som vi länge väntat på. Vigseln i kyrkan var mycket fin och festen med krutov blev en höjdare! God mat och 130 personer samlade i mini-globen för att tillsammans med dem förgylla deras stora dag! Pricken över i:et var att Oliver skötte sig perfekt, inte många klagomål. Somnade backstage vid 23 till nattvisor från krutov!
 
 
 

Studentfirandet

Kvällen har kommit till sitt slut! Vi har precis landat i soffan efter en hel dag med firande. Började i kyrkan kl 11, sedan på torget och till sist på strågatan. Jag hoppas min älskade syster haft en oförglömlig dag och att kvällen blir minst lika bra :)

Happy

Godmorgon :)
 
Idag är jag utvilad! Oliver har börjat sova längre sträckor på nätterna nu. Igår sov han från 20-03.30 och det är så fruktansvärt skönt!
 
Så idag är det full rulle.. Ska ner på stan och lämna igen lite saker och sedan hjälpa mamma med förberedelserna inför imorgon. Då lillan blir vuxen :) 
 
Tackar förrästen för kommentarerna jag får! Till dig Rebecca, även fast det ibland kan kännas som en lång milsträcka så kan inget jämföras med ögonblicket du får när h*n ligger på ditt bröst för första gången. Ser fram emot att följa din graviditet! 
 
Trevlig Onsdag på er :)
 

Gumboda

 
Mysig dag hos mormor och morfar. Våfflor ute i solen, promenad och bebismys. Moster är även hemma från Pajala med sina barn. Agnes och Elsa som är 1,5 månad äldre än Oliver! 
 
Nu blir det middag sedan väntas första löpturen på 1 år.. jag kommer att dö! Hej
 

Veckans

Måndag: Hälsa på mormor & morfar i Gumboda
tisdag: Lunchdate med Stina, föräldraträff
Onsdag: Hjälpa mamma med tillagning av  smörgåstårta
Torsdag: Syster tar studenten!!!
Fredag: Nationaldagsmiddag i Kåge
Lördag: Bröllop
Söndag: Mys med Ange
 
Någon som har fullt upp, men det gillar jag! :)

1a Juni

Första dagen på första sommarmånaden. Nu är sommaren äntligen här! Igår var Erik på krogen med ett gäng grabbar så jag och Oliver myste i stugan med mormor och morfar. Sedan har vi blivit bjudna på middag i Kåge och nu blir det en tidig kväll. Välbehövligt, för i morgon kickar en fullspäckad vecka igång :)
 
Tänker tillbaka på tiden med stormagen. Idag blir du hela 2 månader, storkillen ♡ 
 
 

linnjohansson

RSS 2.0